Activitats

ACTIVITATS

ACTIVIDADES

Passejades en família

La Vall de Boí ofereix diverses opcions per gaudir de la muntanya en família. Passejades per rutes planes a peu o amb bicicleta, zones de jocs, instal·lacions adaptades per als més petits i un patrimoni natural i cultural privilegiat per aprendre, caminar i passar-ho bé a el mateix temps.

Senderisme

Una apassionant forma de descobrir la Vall de Boí, unint natura, cultura i història, és recórrer a peu els gairebé 40 quilòmetres senyalitzats de camins tradicionals que uneixen tots els pobles de la vall. Parets de pedra seca, empedrats pacientment col·locats ... ens donaran una visió diferent de la vida d'aquesta vall temps enrere, gaudint d'uns espectaculars paisatges i de la flora i fauna que habita aquesta regió.

Circuits d'Orientació

Una activitat que afavoreix interactuar amb el medi, la cultura i el patrimoni de la vall. Està pensada per a curiosos, famílies, esportistes, orientadors, senderistes. Una manera divertida de descobrir la Vall contemplant la seva bellesa i al teu ritme. L'activitat acaba presentant la mapa amb els codis de control correctes a l'oficina de Turisme a Barruera per comprovar la teva assoliment.

Ascensions als cims

La Vall de Boí l'envolten massissos imponents que superen els 3000 metres i altres que s'eleven per sobre dels 2.800 metres. Cims com el Comaloforno i Besiberri són una veritable aventura per als que li agraden contemplar el món de més a prop de el cel. Les ascensions normals a aquestes cims superen els 1200 metres de desnivell i per això, es requereix d'una bona condició física i un mínim de preparació tècnica.

BTT

Trobaràs diferents possibilitats per anar amb bicicleta de muntanya, des de rutes planes per les riberes de el fons de la vall, per camins i pistes forestals fins rutes més exigents per prats alpins d'alta muntanya i boscos de pi negre. Hi ha un gran recorregut de rutes BTT senyalitzades.

Cicloturisme

Molt adapta per al cicloturisme, la ruta pirinenca transcorre per carreteres poc freqüentades i molt segures. Altura, paisatge i exigència, la Vall de Boí ofereix moltes ascensions, en aquest cas destaquen la pujada a Cavallers i a l'estació d'esquí de Boí Taüll. Entorn d'alta muntanya, Romànic i Parc Nacional d'Aigüestortes.

Trail Running

La Vall de Boí disposa d'un centre per a la pràctica de l'trail running (cursa de muntanya) amb diferents recorreguts senyalitzats i classificats amb codis de colors (verd, blau, vermell, negre) que es corresponen amb el nivell de dificultat (distància i desnivell acumulat), amb tots els serveis complementaris que puguin oferir-se a l'visitant i amb un servei específic d'acollida i informació. L'entorn de muntanya ideal per a l'entrenament en alçada amb recorreguts que es mouen entre els 1000 metres dels fons de vall i els més de 3000 metres dels cims més alts.

Escalada i vies ferrades

A la zona de la presa Cavallers es troben nombroses vies amb diferents dificultats, itineraris que van dels 10 als 1.000m d'escalada sobre un magnífic granit. També trobem vies a la zona de el refugi Ventosa i Calvell i en els Agulles de Travessany i Mangades. Per sobre dels 2.500 m, també trobem vies d'escalada interessants i difícils. És un terreny extraordinari per a la pràctica de l'escalada, tant esportiva com clàssica.

Parapent

La sensació de volar en parapent biplaça és molt suau i agradable. És el més semblant a ser un ocell, volar sense soroll, notar el vent a la cara, i veure passar el món als teus peus. Un cop l'hagis provat 'voldràs tornar!

Barranquisme

Pots gaudir d'aquesta aventura aquàtica plena d'adrenalina al barranc de Durro i el barranc de la Sallent, tots dos equipats. També pots partir a altres barrancs de la comarca com els de Viu de Llevata, Erta ... Permet conèixer la vida interior dels barrancs seguint el corrent d'aigua, la fauna, la flora i les formacions geològiques que l'aigua ha anat esculpint des fa milions d'anys a les parets dels gorgs.

Rafting

Baixar per les aigües braves d'un riu (en aquest cas, la Noguera Ribagorçana) en una llanxa pneumàtica, amb l'ajuda de rems, sortejant les roques de camí i evitant en tot moment la caiguda a l'agua.Una forma emocionant i divertida i un gran treball en equip. En aquest aventura mullar-se és inevitable.

Termalisme

El Balneari de Caldes de Boí, a 1.500 metres d'altura, compta amb 37 brolladors d'aigües mineromedicinals de més de 16.000 anys d'història (el seu efecte terapèutic es remunta a l'època romana). Aquests deus es troben en l'extensa zona de jardins de l'balneari i des de l'Hotel Manantial s'ofereix una ruta a peu per descobrir-los.

Ioga

Ciència mil·lenària de cura integral. Cos, ment i esperit s'uneixen i s'enforteixen. Practicarem classes de postures senzilles combinades amb la respiració, adaptades per a totes les edats i per a tots els nivells. No cal experiència prèvia. Una filosofia de vida, una manera de ser, d'actuar amb nosaltres mateixos, amb els que ens envolten, un camí d'autoconeixement i creixement personal. Lets Ioga!

Massatge

MANUVISION, una tècnica de tractament creada a Dinamarca utilitzada per relaxar tot el cos mitjançant massatges, pressió, estiraments, reflexologia i l'alliberament de les articulacions. Un aliat efectiu per alliberar la tensió muscular que causa estrès, molèsties i contractures en la vida quotidiana. Gran regal d'autocura després d'un dia llarg de rutes per la nostra vall. El teu cos t'ho agrairà.

Necessites ajuda?

Contacti amb nosaltres
Copyright © 2021 Alberg Taüll - Tots els drets reservats