Estació d’Esquí Boí Taüll

BOÍ TAÜLL

L'estació més alta dels Pirineus

L'Estació de Boí Taüll és el lloc ideal per les teves vacances d'hivern. Tant si ets un expert esquiador o un motivat principiant. Molt indicada per una escapada en família ja que no és molt massificada i hi ha una zona baixa molt s'adapta per als nens. És l'estació més alta de Catalunya (cota mínima de 2020m i màxima de 2751m) i està orientada a nord, el que dóna una neu d'excel·lent qualitat. L'estació compta amb hi ha 5 pistes verdes, 4 blaves, 20 vermelles i 14 negres, algunes amb desnivells de fins a 750 metres i sense pistes horitzontals amb un complet esquiable familiar sense cues ni massificacions, i un dels snowparks més complets de Pirineu.

Reprodueix vídeo

Senderisme amb raquetes de neu

Una òptima alternativa als que volen alguna cosa diferent a l'esport blanc. El senderisme amb raquetes de neu és una forma curiosa de gaudir de racons i panorames insòlits on la muntanya adquireix un nou paisatge. Calçats amb les raquetes de neu tens l'oportunitat de caminar amb facilitat per la neu i arribar a llocs que sense elles no serien permès. Les rutes amb les raquetes estan disponibles tant des de l'Estació d'Esquí Boí Taüll com de Parc Nacional Aigüestortes.

Escola d'esquí i surf de neu

Vall de Boí

Guies de Muntanya de Taüll

Ofereixen cursos col·lectius o individuals a més de el programa esquí partner.

Kione Think Snow

Ofereixen cursos d'esquí, snowboard i telemark, a més de programes específics per a empreses i cursos específics per a nens i majors de 65 anys.

Necessites ajuda?

Contacti amb nosaltres
Copyright © 2021 Alberg Taüll - Tots els drets reservats